REFERENSSIT

Olemme olleet mukana monessa viimeisten vuosien ja vuosikymmenten aikana. Toimintamme on kehittynyt ja uusia paikkoja päätynyt EnkeliGroupin siipien suojaan osan jäädessä taas puolestaan taa. Tällä hetkellä toimintamme keskittyy Merimaskussa sijaitsevaan Viherlahden leirikeskukseen sekä catering-toimintaan laajalti Varsinais-Suomen alueella. Toimimme myös Turun konserttitalon kahvilassa. 

Tältä sivulta voit tutustua tilaisuuksiin ja tapahtumiin, joita olemme olleet järjestämässä tai joihin olemme tarjonneet catering-palvelujamme. Uniikit cateringprosessimme mahdollistavat isojenkin, satojen ja tuhansien ihmisten, tilaisuuksien järjestämisen sekä tilaisuuden sujuvan kulun. Takaamme, että tilaisuus vastaa niin sujuvuuden, palvelun kuin ruokienkin suhteen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olemme asiakkaan halutessa mukana tapahtuman järjestelyssä alkuhetkistä alkaen. 

Olemme tehneet yhteistyötä esimerkiksi Turun VPK:n, Brinkkalan, Akatemiatalon kanssa cateringien muodossa jo vuosien ajan. Isoimpia säännöllisiä catering-tapahtumia ovat opiskelijatiedekuntien vuosijuhlat sekä muut isot tapahtumat ja yritysten juhlat. Innolla odotamme uusia juhlia sekä uusiin paikkoihin caterausta!

Jaamme tarinoita ja Enkelien seikkailuja aktiivisesti sosiaalisen median kanaviimme, Instagramiin sekä Facebookkiin. Somekanavissa on nähtävillä tuoreimpia kuulumisia keikoiltamme ja behind the scenes -sisältöä Enkelien matkalta sekä toki palasia tulevista tapahtumia. 

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan, että minuun ollaan yhdessä, kiitos.

Field 1
Field 2