EnkeliGroupin tarina

Kaikki alkoi Enkeliravintolan perustamisesta

Vuonna 1880 Turun Taidemuseon viereen rakennettiin ihastuttava puutalo. Rakennus oli ensin asuinkäytössä, jonka jälkeen rakennuksessa on toiminut erilaisia liikeyrityksiä. 1970-luvulta lähtien talo toimi taidegalleriana ja vuonna 1992 gallerian yhteyteen perustettiin pieni kahvila.

Kahvilan perustamisesta lähtien liiketoimintaa oli kehitetty suunnitelmallisesti kiehtovaksi ja omaleimaiseksi ravintolaksi. Runsaan kakkupöydän, taiteen ja antiikin avulla luotiin kahvilaan ainutlaatuista tunnelmaa. Vuonna 1994 talossa avattiin kolmen taiteilijan yhteisnäyttely nimeltään Enkelin Suudelma. Tällöin enkelit muuttivat taloon pysyvästi ja toiminta täsmentyi ravintolaksi. Enkelit pilkahtelivat tuolien selkänojissa, laseissa, ruokien nimissä sekä taiteena seinillä. Ravintolasalin viidellä peräkkäisellä huoneella oli jokaisella oma taiteilijansa, joiden teokset olivat myös myynnissä, kuten esillä olleet antiikkiesineetkin.

Toiminta laajenee

Vuoden 2014 alusta, enkelit valloittivat Turun konserttitalon ‘Taivaallisen hyvällä ruualla!’. Itse Enkeliravintola siirtyi nukkumaan ruususen unta heinäkuun 2015 jälkeen ja tulee herätetyksi uudelleen, kunhan sille löytyy uusi ravintolan henkeen sopiva tila. Ravintolan tiloissa toimii nykyään arkkitehtitoimisto ja yksityiskoti.

Enkeleiden maailmanvalloitus jatkui vuoden 2016 keväällä kahdella uudella paikalla: Viherlahden kokous- ja vapaa-ajankeskus Merimaskussa tarjoaa laadukkaita majoitus- ja juhlapalveluita. Viimeisenä avauksena enkeleillä on ollut Åbo Svenska Teaterin ravintolatoiminnan aloittaminen elokuussa 2016. Ja näillä näkymin lisää ei nyt sitten aivan hetkeen olekaan luvassa. 

Toivotamme sinut ja seurueesi lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan ravintola- ja juhlapalveluistamme!

"*" indicates required fields

Kiitos, haluan että minuun ollaan yhteydessä

Field 1
Field 2
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.